Classic Series Refrigeration

Sub zero koelkast 

Zoek je een design koelkast om je keuken mee te verfraaien? Sub-Zero ontwikkelde als eerste fabrikant luxe koelkasten die geïntegreerd konden worden in ‘s werelds mooiste keukenontwerpen. 

De klassieke serie van Sub-Zero koelkasten vertegenwoordigt meer dan zes decennia aan vooruitgang en bereikt een nieuw niveau van verfijning, zowel van binnen als van buiten.

De Sub-Zero koelkasten kenmerken zich door een iconisch ontwerp. Ga voor een authentieke roestvrijstalen uitstraling of een volledig geïntegreerd model. Wat je ook kiest, je zult profiteren van ongeëvenaarde voedselconservering. 

De klassieke Sub-Zero koelkasten zijn nu nog functioneler en stijlvoller dan ooit!

Waarom Sub Zero?

Conservering is meer dan alleen voedsel koel bewaren. Sub-Zero draagt zorg voor het optimaal conserveren van voedsel en realiseert dit door middel van Sub-Zero’s unieke technische oplossingen namelijk: temperatuurregeling, gewenste luchtvochtigheid en gezuiverde lucht.

1. Temperatuurregeling

De microprocessor van Sub-Zero reguleert de interne temperatuur tot op één graad nauwkeurig van de ingestelde temperatuur. 

En de koelkastdeuren zijn luchtdicht afgesloten, waardoor de koelkast niet kan lekken en energie bespaart.

2. Gewenste luchtvochtigheid

Om smaak te behouden, heeft vers voedsel koele, vochtige lucht nodig en bevroren voedsel ijskoude, droge lucht. De koelkasten zijn daarom voorzien van twee afzonderlijke koelsystemen (Dual-Refrigeration systeem) die zorgen dat het voedsel langere tijd vers blijft in de koude, vochtige lucht van de koelkast.

En dat tot wel 20%! Dit geldt voor zowel vers-als bevroren voedsel. Kortom, optimale bewaarcondities!

3. Air Purification

Groenten en fruit dat rijpt stoot ethyleen gas uit, een natuurlijk proces wat zorgt voor versnelde verderving. Sub-Zero koelkasten zijn voorzien van een antimicrobieel luchtzuiveringssysteem (geïnspireerd door de technologie van NASA), dat elke 20 minuten de lucht van ethyleen, samen met geur veroorzakende bacteriën, schimmels en virussen reinigt.

Onze collectie koelapparatuur
Laat je inspireren

Verkrijgbaar in 3 series

Classic serie
Designer serie
Professional serie

De klassiek serie kenmerkt zich door een iconisch rooster, solide scharnieren, een geweldige compressor en een roestvrijstalen afwerking.

De designer serie heeft een naadloze look met vlakke installatie, modulaire configuraties, onzichtbare dagkanten en roestvrijstalen- of meubelpanelen op maat.

De professional serie is een serie een professionele look die bestaat uit roestvrij staal. Deze serie is een echt design statement en jouw culinair geheim wapen in de keuken!

Luxe koelkasten verkrijgbaar in verschillende opties

ICBBI-36R Koelkast
ICBBI-36UID Over and Under Koel-Vries
ICBBI-42UFDID Over and Under Koel-Vries
Kolom

Met deze ruime 36-inch Sub-Zero koelkast heb je nooit meer last van ruimtegebrek. 

Over-Under

Een koelkast en vriescombinatie in één? Het kan met dit type koelkast van Sub-Zero. Boven heb je een koelkast en daaronder een vriezer. 

French door

Om de koelkast te openen kun je de twee deuren tegelijk gebruiken of afzonderlijke van elkaar. En wat deze koelkast zo uniek maakt is de interne waterdispenser. De vrieslades onder de koelkast bieden voldoende opbergruimte om voedsel in te bewaren. Dit type koelkast is verkrijgbaar in 91 cm of 107 cm. 

Side by side

Een luxe koelkast met vriezer aan de zijkant. Je kunt de koel-vries combinatie openen door beide deuren te gebruiken of afzonderlijk van elkaar. Dit model is verkrijgbaar in 91 cm, 107 cm of 122 cm. Je kiest gewoon zelf hoeveel ruimte je nodig hebt.

Keuken ideeën luxe koelapparatuur Sub-Zero

Ben je een echte kookliefhebber? De luxe koelapparatuur van Sub-Zero is, om in de trant van voedsel te blijven, het neusje van de zalm. Er is geen enkele koelkast die het hoogwaardige design en kwaliteit van Sub-Zero kan evenaren. Deze koelkasten zorgen niet alleen dat voedsel langer vers en houdbaar blijft, maar ze leveren ook een enorme bijdrage aan de ‘look and feel’ van jouw keuken.

De luxe koelkasten van Sub-Zero zijn gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor een langere levensduur en geen roestvorming. Daarnaast is RVS vlekvrij en blijft het materiaal gedurende de hele levensduur in perfecte staat. De koelkasten van Sub-Zero zijn uitstekend te combineren met andere Sub-Zero of Wolf producten, zoals een wijnbewaarkast om optimaal van je wijn(en) te genieten. 

Of één van onze ovens, zoals de combi stoomoven. Onze specialisten helpen je graag met de keuze voor het juiste koelapparatuur. Maak een afspraak bij een van onze dealers voor vrijblijvend advies op maat of kom langs in onze showroom

Bekijk onze classic koelkasten bij een dealer in de buurt